Customer Journey Onderzoek: Inzicht in de klantreis

De klantreis in kaart brengen en de klantbeleving verbeteren? Dat kan met een customer journey onderzoek! Onze data & analyse specialisten creëren uit jouw klantdata duidelijke handvatten voor echte verbetering. Zo heb je duidelijke aanknopingspunten om de klantreis te optimaliseren!

Ervaren hoe dit werkt? Bekijk onze cases uit de praktijk of neem contact met ons op! Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden.

Vraag een gratis demo aan
CX Services | Hogere First Time Right

Kwantificeren

We kijken samen naar beschikbare data en hoe we die kunnen verrijken om tot een passend advies te komen. Denk hierbij aan volume, kwaliteit en klanttevredenheid.

CX Services | Dialoog Ondersteuning

Destilleren

Na uitgebreide data-analyse selecteren we de onderdelen met de meeste potentie. Daarna prioriteren we deze op basis van impact en mogelijke investering.

CX Services | Custom Interface

Prognose

De gekozen richting wordt verder uitgewerkt. Elke keuze die je maakt kun je daardoor onderbouwen met data en betrouwbare verwachtingspatronen.

CX Services | Integratie mogelijkheden

Voortgang

We blijven samen met jou de voortgang volgen en sturen bij waar nodig om de gewenste impact en verwachte resultaten te realiseren.

waarom Customer journey mining

Elke keuze, stap en actie is meetbaar, zonder data ben je stuurloos. Je komt niet voor verrassingen te staan, waardoor verbeteringen weloverwogen en resultaatgericht gerealiseerd kunnen worden.

relevant voor jouw bedrijf

Gericht werken aan jouw klanttevredenheid, kwaliteit of volumes? Is er een ander deel van je klantreis dat je wil verbeteren? Met de juiste data krijg jij grip op je belangrijkste resultaten. Vraag om een demo om de mogelijkheden te bekijken.

Maatwerk

Elk bedrijf en verbetertraject is anders. Samen zetten we de juiste route uit. Wij leveren passende tools voor jou, zoals een uniek meethuis of dashboard, waarmee je zelf inzicht en controle blijft houden.

CX Services | Rapportage & Dashboarding

De mogelijkheden

met de juiste data inzichten

CX Services | Dialoog Ondersteuning

Header

Validatie van vermoedens en
plannen.

CX Services | Custom Interface

Header

Onderbouwde voorspellingen en verwachtingen.

CX Services | Integratie mogelijkheden

Header

Begeleiding bij het hele
verbetertraject.

De beloftes

van Customer Journey mining

CX Services | Hogere First Time Right

##%

Hogere
klanttevredenheid

##%

Hogere
conversie

##%

Reductie
van contacten

Succes! We hebben je bericht ontvangen.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog een keer.

Gratis demo

ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen doen