Het leerplatform voor jouw organisatie

De Academy is het leerplatform voor de onboarding en ontwikkelingsgerichte leertrajecten van jouw medewerkers.

Vraag een demo aan

Blended learning

Een goede eerste indruk

Het leerplatform wordt daarom ingericht met de huisstijl en structuur van jouw organisatie. De indeling is overzichtelijk, zodat je medewerkers meteen met het juiste leertraject kunnen starten.

Flexibel & toegankelijk

Neem je af en toe een enkele nieuwe medewerker aan? Dan zijn er individuele leertrajecten, waar je nieuwe medewerker zelfstandig mee aan de slag kan.

Wonen je medewerkers verspreid over het land, maar wil je dat ze alle ins- en outs leren over een nieuw product? Op afstand leren met het virtuele klaslokaal biedt dan een uitkomst.
Zo biedt de Academy een oplossing voor elk van je opleidingsvragen.

Type trainingen

  • Onboarding
  • Vaardigheidstraining
  • Certificeringstraining

Jouw medewerkers staan centraal

Jouw (nieuwe) medewerkers beschikken vaak al over een hoop voorkennis. Regelmatige kennischecks geven jou en je medewerkers inzicht in de voortgang en prestaties. Het leertraject past zich hierop aan, zodat jouw medewerkers leren op hun eigen niveau.

Eenvoudig aanpassen en uitbreiden

Jouw eigen opleiders kunnen opdrachten toevoegen, aanpassen en geheel nieuwe leertrajecten maken. De Academy biedt een groot scala aan mogelijkheden voor het ontwikkelen van praktijkgerichte en interactieve opleidingsonderdelen.

Bespaar op tijd en kosten

Je medewerkers kunnen leren op hun eigen tempo. Ook hoeven ze niet altijd op locatie te zijn voor de opleiding. Daardoor bespaar je op trainingstijd, reiskosten en het gebruik van een trainingsruimte.

Moodle

motor van de Cendris Academy

Moodle is de motor van dit prachtige open source platform. Hierdoor kunnen wij jou als gebruiker altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied leren. Niet onbelangrijk, het platform maken wij uiteraard volledig in eigen huisstijl.

Succes! We hebben je bericht ontvangen.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog een keer.

Gratis demo

ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen doen