RPA

RPA

Is bij jouw bedrijf sprake van repetitief en tijdrovend administratief werk en heb je veel werknemers nodig die deze taken moeten verrichten? Robotic Process Automation oftewel RPA is dan het overwegen waard! Met RPA laat je dergelijke taken geautomatiseerd door een computer robot overnemen. Goed toepassen van RPA zorgt voor betere bedrijfsresultaten en lagere kosten!

Binnen bijna elke organisatie komt het voor, collega’s die dag-in, dag-uit op hun computer dezelfde handelingen uitvoeren. Denk hierbij aan inloggen in verschillende systemen, data overtypen van de ene naar de andere applicatie, facturen verwerken, bestellingen registreren, metingen verrichten, controles uitvoeren etc.. Wanneer binnen jouw bedrijf sprake is van soortgelijke repetitieve, rule-based processen dan is RPA uitermate geschikt!

Met RPA kun je jouw medewerkers voorzien van een virtuele assistent die op de achtergrond de standaard en repeterende (deel)taken van hen overneemt. Dit maakt het werk aantrekkelijker, het verlaagt de werkdruk en er is tijd voor meer inhoudelijke en uitdagende taken.

RPA kan gewoon binnen jouw bestaande IT-architectuur geprogrammeerd worden. Een collega die nooit op vakantie gaat, 24/7 zijn werk doet zoals is opgedragen, nooit ziek is en razendsnel werkt… Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Onze RPA specialisten vertellen je er graag meer over!

Te mooi om waar te zijn?

Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Een robot als
virtuele assistent?

De met onze RPA techniek geprogrammeerde virtuele collega voertalle taken uit die hem zijn opgedragen, altijd op dezelfde manier met eenconstante kwaliteit. Hij is 24/7 aan het werk, doet z’n werk razendsnel, heeftgeen last van concentratieverlies en is schaalbaar.

Een RPA bot kan geheel zelfstandig opereren. Eenunattended RPA bot werkt volgens een vooraf ingesteld schema of wordt getriggerddoor logica in een procesflow van een achterliggend backoffice proces....

lees verder

De beloftes

24/7 bereikbaar
Werkdrukverlagend
Snel
Maakt geen fouten
In te zetten bij elk repetitief,
rule-based proces
Dupliceerbaar en
herbruikbaar
Kostenbesparend

Onze aanpak

De mogelijkheden

Automatiseren van eentonige, repetitieve werkprocessen
Schaalbare uitrol
Proof of Concept
Gezamenlijke projectgroep
Ontwikkeling op locatie
Zelfstandige- of ondersteunende RPA bot

wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?
neem contact met ons op!