Ontdek wie we zijn

Hier staan wij voor

Jouw klant is de specialist

Alleen jouw klanten weten waar ze echt behoefte aan hebben

Wij houden niet van hindernissen. Niet van apen en beren, valkuilen of omwegen. Wij willen dat alles gaat zoals het moet gaan: in één keer goed. Onze eigen drang naar een foutloze beleving hebben we omgezet in een unieke werkwijze om het maximale uit jouw situatie te halen. We blijven niet hangen in eindeloze analyses maar pakken door en geven duidelijke stappen naar een beter proces. We weten als geen ander dat je soms gewoon een oplossing wilt en niet iemand die alleen maar meer problemen constateert. Daarom gaan wij altijd terug naar de kern en de ‘waarom’. Wij helpen je verder. Wij zijn CX Services!

Diepgeworteld in de klantenservice

CX Services is voortgekomen uit Cendris Customer Contact en is nog steeds nauw met Cendris verbonden. Door het oppakken van een flink aantal cases binnen Cendris hebben we een eigen werkwijze gevonden op CX-vlak. Nog steeds delen we een hoop kennis en middelen met Cendris. We vinden het belangrijk dat beide partijen waarde toevoegen aan de samenwerking.

Wij voelen de wens of frustratie van een gebruiker echt en zien het als onze taak om die ervaring beter te maken. We constateren geen behoeften, We beleven ze!
,,
CX-Services-Locatie

Beursplein 1
8911 BE
Leeuwarden

+31(0)88 123 4567
info@cx-services.com

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Succes! We hebben je e-mailadres ontvangen.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog een keer.

Ontdek wie we zijn

Maak kennis met cx services

Succes! We hebben je bericht ontvangen.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het nog een keer.

Heb je een vraag?

We helpen je graag!